Thursday, June 23, 2011

PRETENTIILE NERUSINATE ALE UNUI TRADATOR DE TARA

Si trecem cu stirile de la eroul Paul Hafner, ramas credincios idealurilor sale din tinerete, poporului german si Fuhrerului sau, la infamul personaj, fostul rege Mihai. Dupa ce a savarsit actul ticalos de la 23 august si a tradat alianta cu aliatul nostru Germania Nationalsocialista vanzandu-ne destinul Rusiei iudeo-bolsevice pentru aproape jumatate de secol iar vocea sa in exil a fost inexistenta, necontribuind cu nimic la lupta anti-comunista a exilului romanesc, acest personaj s-a intors in tara cu aere de mare erou si pretentii materiale nerusinate. A revendicat castele, paduri, terenuri intinse, opere de arta si multe altele. Conform ziarului Atac, fostul rege e pe cale sa devina posesorul unei averi de 2 miliarde de dolari. Lacomia tradatorului e nelimitata pentru ca nici tradarea sa nu are margini. Dupa ce a scos din tara inainte de abdicarea sa opere de arta pe care le-a vandut unor colectionari privati*, lucruri dovedite de cercetatorul istoric Mihai Pelin, acum acest personaj mai are tupeul sa dea romanilor lectii de morala, democratie si....patriotism.
Ieri, 30 decembrie 2007, la implinirea a 60 de ani de la abdicarea rusinoasa a fostului rege acesta isi desemneaza...."succesor" la fantomaticul sau tron. El inca pretinde ca i se cuvine sa fie rege al romanilor dupa ce ne-a parasit in ghearele bolsevicilor si a fugit ca un las.
Si cine e acum "succesor" al "Casei Regale"? Nu un barbat, o femeie. Fiica sa cea mare, Margareta. Si iata cum arata "succesiunea la tron" in viziunea lui Mihai cel Tradator.
1. ASR Principesa Mostenitoare Margareta a României, Custode al Coroanei României;
2. ASR Principesa Elena a României (a doua fiica a Regelui Mihai si a Reginei Ana);
3. Nicolae de Roumanie Medforth Mills (fiul Elenei, nepotul Regelui, care va deveni ASR Principele Nicolae al României la 1 aprilie 2010);
4. Elisabeta Karina de Roumanie (fiica Elenei); 5. ASR Principesa Irina a României (a treia fiica a Regelui Mihai si a Reginei Ana);
6. Michael de Roumanie Kreuger (fiul Irinei);
7. Angelica de Roumanie Kreuger (fiica Irinei);
8. ASR Principesa Sofia a României (a patra fiica a Regelui Mihai si a Reginei Ana);
9. Elisabeta Maria Biarneix (fiica Sofiei);
10. ASR Principesa Maria a României (a cincea fiica Regelui Mihai si a Reginei Ana).
Pretentiile acestui personaj abject intr-adevar sunt fara limite.
*"In 2005 a descoperit(Mihai Pelin-nn), tot in Arhivele Securitatii, documente care-l implicau pe regele Mihai in disparitia a 42 de tablouri apartinand Colectiei Coroanei Regale, pictate de nume ca Rembrandt, El Greco sau Caravagio. Istoricul a aratat ca tablourile au fost scoase din tara de regele Mihai cu o luna inainte de abdicare, fiind apoi vandute unor colectionari privati." (Romania libera, 17 decembrie 2007)




Count Visitors



target="_blank" style="font-family: Arial, Geneva , Helvetica, sans-serif;
font-size: 14px; color: #999599; text-decoration: none ;">Web Counter

No comments:

Post a Comment